söndag 6 september 2009

Jag och du Emil......

Jag skäms egentligen lite över det här inlägget.....
Tidigare idag var jag så sur o arg, så jag bara ville vara för mig själv. Men jag vet inte varför.
Så jag bad min snälla sambo om egen tid och gick in och satte mig i tvättstugan. (Emil går in i snickarboden och jag in i tvättstugan.) Medan jag satt där och funderade över vad jag hade att vara arg över syddes det för fullt. Jag har tre underbara barn/ungdomar och sambo, vi är friska och har jobb mm. Det enda jag kunde komma, på var att jag inte tränat på länge - så det måste vara det. Emil brukar ju tälja sin trägubbar och jag har då sytt mössor. Å när de var klara så var även jag på gott humör.
Efter det tog jag och minsta skruttan cykeln till några kompisar och plockade lite äpplen. De smakade ljuvligt. (Så imorgon blir det äppelpaj.)
Å imorgon , då tänker jag utnyttja min friskvårdstimme och gå på combat. För det är inte roligt att vara arg å sur å trist.

7 kommentarer:

 1. Men vá ärligt skrivet och klokt!
  Inte alla som hanterar det så smidigt tror jag och som lyckas skapa så söta små verk.

  SvaraRadera
 2. Skönt att man kan använda sin kreativitet på rätt sätt ; ) resultatet blev ju toppen, många fina mössor. Gillar den vita med klöver lite extra, var har du fått tag på det? Helén

  SvaraRadera
 3. Det har en gång varit en ny t-shirt :o)

  Ibland när det är rea på kläder, tex t-shirtar, med något roligt mönster, så köper jag och syr om dem. (Klövern tror jag att jag köpte på KappAhl, stl 170)

  SvaraRadera
 4. Å,så härligt!!! Jag kan absolut tänka mig att byta mitt klövertyg mot ngt annat. Jag ska mäta det, det är en gammal gardin :-) Har du någon rolig trikå att byta mot?? //Ida (lillanlillebror)

  SvaraRadera
 5. Hoppas att humöret hunnit bättra sig, man måste få vara sur ibland... Och titta så mycket fint det resulterade i!! =)

  SvaraRadera
 6. Visst är det skönt när man inser själv att det allra bästa är att vara själv för ett tag...sen när man fått lite utlopp för sin ilska så är allt frid och fröjd igen. Du fick mycket gjort...ibland är det bra med att vara lite arg :)
  Hoppas denna dag kommer med lite roliga inslag...kanske lite träning.
  Josefin

  SvaraRadera
 7. Tack för alla snälla kommentarer!
  Har nu tagit mig tid att träna några gånger denna vecka så nu är jag lugn som en filbunke.....av trötthet:o)

  SvaraRadera