tisdag 6 april 2010

Förbarmat sig......

Min gulliga tonårsdotter har förbarmat sig över sin mammas okunskaper i paint eller vad det nu är för program och hjälpt mig med att göra en "header". (Hade ingen aning om att det hette så)
Det enda jag behövde göra var att mejla över bilder till henne. Å så blev det så här fint - tusen tack gumman :o)

8 kommentarer:

 1. Vad snyggt det blev! Visste inte jag heller att det heter, tänk vad mycket man lär sig i alla dessa sybloggar!

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Och så läckra John Blund tunikor!:-) Jag skall också göra om min "header". Tror jag får ta min man till hjälp..

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Tur det finns tonåringar som kan:)

  SvaraRadera
 4. Jättefin!! Vad duktig din dotter är och vilka underbara John Blund-klänningar:) Om du vill dra ut ramen som är runt så att den passar till din header så kan du hitta en beskrivning på hur man gör här: http://fixa-din.blogspot.com/2010/03/oka-eller-minska-vidden-pa-din-blogg.html.

  SvaraRadera
 5. Jättesnygg header! De är bra att ha de där tonårsdöttrarna! :)

  SvaraRadera
 6. Helena:
  Hrmmm, det var det där med tekniken. Min dotter sa även att jag fick lov att anpassa - vilket jag glömde. Men jag har backat och bockat i rätt ruta :o)

  SvaraRadera
 7. Oj, så fint och personligt det blev! Header har blivit det nya ordet för det som på svenska heter rubrikhuvud eller tidningshuvud (logotypen på ex. Expressen)... jag fattar varför det nya ordet vunnit mark. (Fasligt svårt att vara påskledig fröken verkar det som :))

  SvaraRadera