söndag 18 september 2011

Terapi sömnad

Det har snurrat mycket i huvudet en längre tid både gällande jobb och privatliv. För att bearbeta detta så har jag sprungit mycket i skogen och sytt mössor (när det regnat o springa inte varit möjligt) Symaskinens ljud har oxå en lugnande inverkan på mig :o)

Lite blandat, Musse Pigg mössa blev min :o) Det har varit en t-shirt (nyskick)
Fodrade baggymössor
Tack och lov har jag en arbetskompis som hjälpt mig bli av med en hel del mössor. Hon tog med dem till kooperativet och där var det många som ville köpa "glada mössor".

4 kommentarer:

 1. Låter inte kul med "snurr" i huvudet både gällande jobb och privat liv:( Hoppas det reder ut sig på bästa sätt till slut iaf! Oj, så många fina mössor du fått till, sömnad är perfekt terapi. Undrade just vad du ska med alla mössor till men jag ser att endel redan är sålda. Kul! Funderade igår på om jag skulle sätta mig och klippa mössor av ett gäng tygbitar som ligger och dräller men frågan är hur jag ska bli av med dem? Vill inte ha hela huset fullt av mössor,det är liksom nog fullt här sedan förrut...

  SvaraRadera
 2. Åh, vet hur det kan snurra ibland...skönt att springa av sig lite oro ur kroppen. Fina mössor - hoppas du känner dig piggare snart!

  SvaraRadera
 3. Oj så många mössor. Hoppas att de snurriga trådarna snart rätar ut sig.

  SvaraRadera
 4. Ja, det kan være god terapi i lyden + fokuset ved en symaskin. Og alltid fint å lage noe enten det er avansert eller enkelt. Lykke til i livet..!

  SvaraRadera