fredag 15 juni 2012

Lite sytt sen sist

Tiden går fort och härom dagen var det avslutning för sexårsverksamheten. Tänk att Skruttan ska börja skolan till hösten.
 Kvällen före så tog jag tag i denna singolla som legat som UFO ett tag. Det enda som var kvar var att sätta i resår och fålla, så jag har ingen aning om varför den blivit liggande. Gillar fortfarande detta tyg skarpt och jag ångrar att jag inte köpte det i grönt oxå. (Tyget är från Znok)

 Sen har jag gjort två toppar till en arbetskompis som har gått och sjungit " jag vill ju va som duuuu" i korridoren på jobbet. Jag är inte så mycket för att ta beställningar, men ibland gör jag det. Är lite rädd för att tappa syglädjen när jag måste göra något. Beundrar er andra som syr så maskinerna glöder åt andra.
Har kört samma modell som jag brukar ha till mig själv och tygerna kommer från Liandlo.

2 kommentarer:

  1. Ja, varför blev den singoallan liggandes?:) Tur du gjorde den klar iaf för tyget är för underbart att bara ligga där och vara ett ufo och dottern är så söt så i sin klänning. Så snällt av dig att "offra" dig och sy till kollegan:) Jag "offrar" mig själv ibland och syr till andra men är precis som du för rädd för att det ska bli ett måste och har dessutom fullt upp med att hinna med att sy det jag vill till familjen... Önskar dygnet hade några flerm timmar! Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Ja tiden går fort lite för fort när det handlar om barnen! Jätte fina plagg!!

    SvaraRadera