onsdag 23 juni 2010

Mönster

Tiden rinner iväg just nu. Har bland annat suttit på körskolan i tre timmar för handledarutbildning. Känns ganska onödigt med tanke på att jag gick den förra året för sonens räkning. Men regler är regler så det var bara att gå dit och betala och lyssna på samma info igen.

Nu hade jag tänkt klippa ut min midsommartopp som jag köpte tyg till härom dagen. Men jämmer o elände, det går en ful tråd genom tyget. Tur i oturen var väl att jag såg det innan jag började klippa. Så nu blir det att åka till syaffären imorgon och hålla tummarna att det finns kvar så jag kan få en ny fin bit :o)

Men jag tänkte bara passa på att visa vad jag hittat sen sist:

Kunde inte låta bli den även om det inte var i skruttans storlek, kostade bara 15 spänn och det var många söta modeller i den, bl a denna:Sen hittade jag ett mönster för vuxna som jag tyckte var lite roligt

Å sen var det en bok på engelska som jag tänkte man kunde få lite inspiration i:


Få se vad som hinns med imorgon. För som den sanna tidsoptimist jag är ska jag hinna jobba, plocka många många blommor till midsommarstången tillsammans med döttrarna, dansa zumba och sy min topp. Jag skrattar själv medan jag skriver detta för jag inser själv att det låter helt galet ;o)

3 kommentarer:

 1. =) Roliga fynd! Den översta boken har jag oxå, har inte hunnit sy så många modeller ur den men det finns mycket fint! Mönstret till "baseball-jackan" har jag använt. =)
  Vilka underbara skjortor/blusar i inlägget nedan, supercoola ;O)!!

  SvaraRadera
 2. Jag vet att du inte vill, men jag står först i kon för att byta mot vad som helst, hehehe, din Gynter.

  SvaraRadera
 3. Wow, vika fynd! Underbart ju :)
  Jag har samma Gynther-bok hemma på lån just nu och har förstått att det är många som gillar dessa mönster!

  SvaraRadera