måndag 26 juli 2010

Någon som har några råd på vägen?

Jag har gallrat lite i tvättstugan bland alla mina högar och kartonger mm och funnit att det finns en hel del klara klänningar/tunikor mm. (Sånt som är dubbelt, färdiga UFO:n som numera är för små samt sådant som min dotter inte velat ha)
Fick lov att hänga upp dem för att få bättre överblick...

Ni som säljer på marknader eller liknande, var bör man tänka på?

9 kommentarer:

 1. Det enda du behöver tänka på är att göra det! Ta med lite av varje, är det för dyrt att stå, hitta nån att dela bord med! Sedan är det bara att testa! Mössor, dregglisar och nappband är sånt som säljer bra, lite lagom dyrt att våga köpa om man handlar presenter. Men våga ta betalt, det är hantverk! :D

  Det var en diger samling du har!

  SvaraRadera
 2. Jag har inga tips alls att ge, själv är jag nog lite för feg för att våga stå på marknad..... MEN, jag vill verligen skicka med dig ett stort lycka till!!! Du gör kanonfina kläder, som du verkligen ska ta betalt för! Dock inte tokdyrt, då riskerar du nog att få med dig en del hem igen. Bättre att sälja lite lagom dyrt, än att göra som mannens andra förslag (slänga, usch.....!) Stort lycka till!

  SvaraRadera
 3. Strömming: Tack för tipsen!
  MESC: Tack för de värmande raderna!

  SvaraRadera
 4. Har inga råd av erfarenhet att ge men instämmer med de andra, lite lagom pris så går det säkert bra! Har själv tänkt att prova på men har inget lager att sälja av än :-) Lycka till!

  SvaraRadera
 5. jag har bara sålt på en enda marknad men sålde då bara två plagg till icke-vänner. Båda var barnkjolar. Resten har sålts via bloggen. ta ordentligt betalt och det du inte får sålt kan du fråga i barnbutiker i omgivningen om de vill sälja åt dej på kommission.
  lycka till!!

  SvaraRadera
 6. Ha kul! Det var det enda jag tänkte på när jag stod på en julmarknad i julas, och det var den första marknaden och hittills enda. Mer har jag inte haft tid med. Den marknaden var superkul och jag gick in med inställningen att bara ha roligt och skapa kontakter med kunder och så. Många är blyga och vill gärna smita förbi men tar man steget och pratar så mjuknar de snabbt. Jag hade också visitkort som jag gav bort och med detta fick jag beställningar även efter julmarkanden då kunder som kunnat tänka i lugn och ro. Det är lite tips från mig. /Petra

  SvaraRadera
 7. Hej! Jag tror det är jättekul att stå på marknad, ska själv göra det i augusti. Jag tror också på småsaker men tar med lite klänningar, mysbyxor och pösjeans. Ska nog hålla det så billigt jag kan utan att sälja mig själv :-)

  SvaraRadera
 8. Oj, ja det var ju verkligen en hel liten kollektion!!! Jag har inte heller några råd att ge men jag tycker definitivt att du ska göra det och ta betalt för dina fina alster:)Lycka till!

  SvaraRadera
 9. Y - tack för tipset, en lite fråga bara. Hur mycket är det som de brukar ta i kommission?

  Petra - tusen tack för tipset om visitkort, smart!

  Emsters Alster - jag hoppas att det går bra i aug :o)

  SvaraRadera