onsdag 13 januari 2010

Jag kan inte låta bli.....

Kan man vara tygberoende? Jag har på tok för mycket tyg hemma, ändå kan jag inte låta bli att åka in på loppisen för att se om det finns något fynd.
Man blir ju så upprymd och glad när man hittar något fint och idéerna i skallen bara sprutar vilka fina saker man kan göra.
Dagens fynd blev följande:

9 kommentarer:

 1. nämen oj. Hittade du allt det idag. Jättefina tyger. ska nog själv in till kupan idag å se vad jag hittar =) Har själv oxå för mycket tyg, men lite till kan jag nog pressa in =)

  SvaraRadera
 2. Himmel og hav! Det kan ikke ha vært et gjennomsnitts-loppemarked. Du får si fra om du syns du har så mye for mye at du vil selge litt...

  SvaraRadera
 3. Ja, det är man. beroende i extrem. jag går in affären som säljer kläder och gillar ingenting. sen går jag i tygbutiker, loppis eller tradera och gillar allt, och vet vad jag ska göra med det, sen hinner man inte sy, men man har TYG, som en narkotic. det är ju ändå bäst att gå på loppis eller tygbutiker och se vad man köper, och ge det man är berred. tradera är en annan sjukdom, en jungle med snälla säljare och massor med pirater, jag måste ju behandlas.

  SvaraRadera
 4. Vad du är söt Aleisa :o)

  SvaraRadera
 5. Vad många härliga fynd. Här är det en till som konstant drabbas av HA-begär varje gång jag ser ett fint tyg :D.

  SvaraRadera
 6. OJ vilka fina fynd på bara 1 dag!!! Avundsjuk! Min lokala loppis verkar ganska rensat på fina tyger för tillfället...Annars kan jag inte heller låta bli!

  SvaraRadera
 7. Så, där bra loppisar finns inte Upsala! Fast vi har många, är utbudet ofta klent. Min teori är att det bor så himla mycket fattiga studenter i den här stan + att unga människor gillar retrogrejer från 60-70-talet. tror jag alltså. my / retrostuff

  SvaraRadera
 8. Det är ett riktigt smultronställe jag har hittat :o)
  My: Det ligger nog något i det du skriver om Uppsala. Är jag i Sthlm eller Göteborg så är det svårare att hitta + sjukt mycket dyrare.

  SvaraRadera
 9. Åhhh så mycket fina tyger!!! Inte kan man låta bli att handla med sig hem när man ser såna fynd:)

  SvaraRadera