lördag 27 mars 2010

Skitvädret resulterade i ytterliggare en loppisrunda

Regnet bara öste ner imorse. Ungdomarna är ute på vift och sambon skulle iväg och träna och efter det skulle han dra hem till en kompis som han inte träffat på länge. Så det var bara jag och skruttan kvar hemma. Så vi tog bilen och åkte iväg till ett ställe där jag aldrig varit förr.

Tyvärr hann jag inte kika som jag velat, för lilla damen blev dålig så fort vi kommit fram. Så det blev en in och ut vända. Hann plocka på mig lite innan det var dags att gå ut i bilen igen. (Det går magsjuka på dagis och damen fick superont i magen o huvudet, så det var inte läge att chansa)


Ett ställe som jag dock kommer att återvända till fler gånger…….

Lilla damen kraschade så fort vi satte oss i bilen och sov hela vägen hem. Hon har inte kräkts än, men ligger med feber på soffan och varm vetesäck på magen.

4 kommentarer:

 1. Gud vad mycket fint, vill ha!

  SvaraRadera
 2. Wow vilka fynd...förstår att du tänker återvända dit fler gånger...underbara tyger ju:) Stackars lillan...hoppas det går över fort!

  SvaraRadera
 3. Alltså allvarligt... är det i Mora du bor? Borde nog göra ett studiebesök i staden.

  SvaraRadera
 4. Härmed dubbar jag dig till 2010-års största fynderska hittills i sybloggsvärlden :-) :-) :-) Underbart att bara roffa åt sig sånna här!!!! Jag väntar med spänning på posten idag förresten...... Kram!

  PS! Hoppas lillskruttan slipper kräk.... och kryar på sig snart!

  SvaraRadera