onsdag 19 maj 2010

En olycka kommer sällan ensam.....

Även overlocken har börjat bete sig konstigt, så idag blev även den inlämnad.

Å andra sidan kanske det passar just nu då vi ändå ska ut och resa lite.
Det är bara att hoppas att yr.no har fel gällande väderrapporten för det såg inte ut och bli något trevligt semesterväder :o(

Nu ska jag packa klart väskan och sedan ska jag be till vädergudarna om bättre väder :o)

8 kommentarer:

 1. Usch, du har verkligen ingen tur med tekniken just nu!!! Hoppas ni får en underbar resa och doppa tassarna i havet åt mig oxå;) Är jätteavis! Du ska se att maskinerna nog repat sig när du är tillbaka igen...de kanske oxå bara behöver lite semester:)

  SvaraRadera
 2. Tråkigt om maskinerna börjar krångla men som du säger, lika bra att fixa dem nu när ni ändå ska åka iväg. Ni får ha det så bra på resan!

  SvaraRadera
 3. Tråkigt när teknik inte fungerar som den ska!

  SvaraRadera
 4. Ha en skön resa, var ni nu än ska..... Jag tycker dessutom inte alls att yr.no är så vansinnigt tillförlitliga.... de har faktiskt fel ibland, så det blir nog bra väder för er!

  SvaraRadera
 5. God bedring til maskinen. Du har jo fått tak i så mange fine stoffer i det siste! Og god tur, med ønske om finvær!

  SvaraRadera
 6. Tråkigt att overlocken också börjat trilskas. Kanske bra att det råkade infalla nu när ni skall på resa. Hoppas väderspåmännen har fel och ni får jättehärligt väder! Trevlig resa!

  SvaraRadera
 7. Trist när maskinerna krånglar. Hoppas att ni får en härlig semester.

  SvaraRadera
 8. Surfar runt lite och kikar in både här och där. Nu är jag här och vill berätta för dig att jag har en giveaway i min blogg. Vore skoj om så många som möjligt vill vara med. Om inte av eget intresse så kanske för att hjälpa mig sprida budskapet att jag öppnat en egen liten blogg-shop (som jag drömt om något år). Passar även på att önska er trevlig söndagkväll :-)

  SvaraRadera