torsdag 13 maj 2010

Solen lyser med sin frånvaro

Regn och rusk.....Egentligen borde man sitta och sy klänningar just nu, men istället kommer beställningar på mössor. Fick en beställning på sex mössor av en o samma person. Det säger väl en hel del om vädret ;O)


Skruttan passade oxå på att lägga in en beställning. Hon ville ha en mössa "utan öron" och prinssesig :O) Så det var bara att ta fram färg och stämplingsgrejorna.

4 kommentarer:

 1. Vilka fina mössor! Kul modell med öronen. Mössan får nog hänga med ett tag till verkar det som för det är verkligen ingen värme.

  SvaraRadera
 2. Jättefina mössor i härligt moln-tyg:) Princessmössan blev ju superfin...den måste väl din lilla skrutta vara nöjd med?!

  SvaraRadera
 3. Helena: Japp, det bidde hon. Hade fullt sjå att hindra henne att sätta på sig den innan färgen torkat :O)

  SvaraRadera
 4. Läckra mössor! Jag tycker också princessmössan blev fin och roligt att din lilla skrutta blev nöjd med den. Tråkigt med din symaskin. Hoppas du får den fixad och att garantin gäller än. Jag har en äldre Husqvarna som jag köpte begagnad. Jag är nöjd med den men ibland syr den jättepyttestygn och när man backar så syr den låååånga stygn. :-o. Det brukar fixa till sig om jag stänger av symaskinen några gånger. En symaskin skall ju vilja sy, annars är det ju väldigt tråkigt... Hoppas du får den fixad snabbt så du får sy igen!

  SvaraRadera